<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-WM3RRSZ" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden"> Siirry pääsisältöön

Miksi SW-kiharapyrstöinen syöttölaite?

Tulevaisuuden hyvinvointivaatimusten, kuten Alankomaissa vuoteen 2030 mennessä voimaan tulevan hännän irrottamiskiellon, vuoksi saamme paljon kysymyksiä rehun leveydestä. Eri lähteistä käy ilmi, että geneettisten tekijöiden, rehun ja ilmaston lisäksi erityisesti ruokinta- ja juomapaikkojen saavutettavuudella on suuri merkitys pitkähäntäisten sikojen pitämisessä. Kun varmistat, että sian mahdollisuudet nälkään ja janoon ovat mahdollisimman pienet, poistat tärkeimmän purentakäyttäytymisen laukaisevan tekijän.

Miten varmistat, että sialla on mahdollisimman vähän nälkää?

Ruokinta-alueiden määrä ja leveys ovat tässä yhteydessä erittäin tärkeitä. Siat haluavat syödä rauhassa ilman, että muut siat häiritsevät tai estävät niitä. Verba-kuivaruokintalaitteissa on vakiona 20 cm:n syömisleveys porsaille ja 30 cm:n syömisleveys loppukasvatettaville sioille. Tämä on reilua, mutta markkinat ovat myös vaatineet, että ruokinta-alueen leveyden tulisi olla sian olkapään leveys lisättynä 10 %:lla. Porsaan kohdalla tämä on 18-19 cm, mihin VERBA SL -kuivaruokintalaitteet ovat enemmän kuin riittävät. Lihasikojen kohdalla tämä teoria on kuitenkin 35 cm:n ruokintaleveys. Tästä syystä meidän oli tehtävä kuivaruokinta-automaatteja varten muunnettu malli niitä yrityksiä varten, jotka haluavat työskennellä tämän kanssa.

Minkä lihasikojen syöttölaitteen olemme kehittäneet?

Kehittämämme säiliö, jossa on 35 cm:n levyiset verkkosyöttöosastot, on SW-rehusäiliö. Lempinimeltään "kiharahäntäinen kaukalo". Tässä SW-ruokintalaatikossa ruokinta-alueet ovat aina leveämmät kuin 35 cm sivulevyjen välistä mitattuna.

Meillä on näitä kiharahäntäisiä kuivaruokintaeläimiä 8 eri variaatiota:

SW1100KR (1×1 lokero): ulkoleveys 380 mm, SW2100KR (1×2 lokeroa): ulkoleveys 740 mm, SW3100KR (1×3 lokeroa): ulkoleveys 1095 mm, SW4100KR (1×4 lokeroa): ulkoleveys 1455 mm. Neljän kaksipuolisen vaihtoehdon leveys on sama, ja ne ovat myös 1000 mm korkeita.

SW curly tail -rehun syöttölaitteen vaihtoehdot

Kuten kaikki VERBAn kuivaruokintajärjestelmät, myös SW-ruokintajärjestelmät on saatavana vakioversiona. Tämä on seurausta yli 50 vuoden omasta tuotannosta ja kokemuksesta sekä kuivarehusäiliöiden kattavasta 7 vuoden takuusta. Kuivarehusäiliöitä ei ole viimeisten 10 vuoden aikana muutettu yksityiskohtaisesti. Yleisesti ottaen olemme sitä mieltä, että kuivaruokinta-astiat ovat parhaimmillaan näin toteutettuna, eikä niistä tule liian paksujen materiaalien osalta liian suuria, jolloin hinta nousee tarpeettoman korkeaksi. Monilla ihmisillä on tietysti omat mielipiteensä haluamastaan rakenteesta. Voimme lähes aina täyttää nämä; aina voi kysyä!

Kaikkien kuivasikojen ruokintalaitteidemme, ja näin ollen myös tämän SW-ruokintalaitteen kanssa, tarjoamamme vaihtoehdot ovat muun muassa seuraavat: Ruostumattomasta teräksestä valmistettu pohjaluisti muovisen pohjaluistin sijaan, pultit ja mutterit pop-niittien sijaan, kannet, asennuskulmat ja u-profiilit sopiviksi. Ruostumattomasta teräksestä valmistetuilla karoilla, ruostumattomasta teräksestä valmistetuilla liukuilla ja pultilla ja muttereilla pop-niittien sijasta on haittoja verrattuna vakioversioihimme. Kerromme niistä mielellämme, jotta voit tehdä oikean valinnan ruokintakaukalon suhteen.

SW-syöttölaite