<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-WM3RRSZ" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden"> Siirry pääsisältöön
Uutiset

Näyttelyt 2024

By 9. helmikuuta 2024Ei kommentteja

Vuonna 2024 VERBA on jälleen mukana erilaisilla messuilla kotimaassa ja ulkomailla, joissa esittelemme sikojen ruokinta- ja lattialämmittimiä sekä porsitushuoneita sikojen kasvattajille.

British Pig & Poultry Fair Birminghamissa, Englannissa

Joka toinen vuosi järjestettävät British Pig & Poultry Fair - messut järjestetään 15. ja 16. toukokuuta NEC-messukeskuksessa Birminghamissa Englannissa. Yhteistyökumppanimme Phillips Animal Health Ltd Horncastlesta esittelee siellä merkittävän osan tuotteistamme. Myös me olemme heidän osastollaan.

Alankomaiden sianliha- ja porsaanlihamessut Hardenbergissä

Alankomaiden sika- ja siipikarjanliha-alan näyttely Evenementenhal Hardenbergissä 16. ja 17. lokakuuta. Nämä messut yhdistetään Dutch Poultry Expo -messujen kanssa. Meillä on 3×4 metrin kulmaständi. Odotamme innolla, että pääsemme toivottamaan teidät tervetulleeksi.

Eurotier Hannoverissa, Saksassa

Esittäydymme 12.-15. marraskuuta 2024 myös Hannoverin Eurotier-messuilla Saksassa. Jos sinulla on siihen mahdollisuus, toivotamme sinut tervetulleeksi osastollemme myös täällä.

Messuvierailut

Muissa ulkomaisissa näyttelyissä emme esittäydy omalla osastolla, vaan olemme fyysisesti läsnä tukemalla jälleenmyyjiämme, jotka esittelevät tuotteitamme osastoillaan. Yhteistyökumppanimme voivat kertoa sinulle kaiken sianlihantuotantoon tarkoitetuista tuotteistamme.

VERBA Eurotier 2022 -tapahtumassa