<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-WM3RRSZ" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden"> Siirry pääsisältöön
Uutiset

Näyttelyt 2024

By 9. helmikuuta 202429. toukokuuta 2024Ei kommentteja

Vuonna 2024 VERBA on jälleen mukana erilaisilla messuilla kotimaassa ja ulkomailla, joissa esittelemme sikojen ruokinta- ja lattialämmittimiä sekä porsitushuoneita sikojen kasvattajille.

Ontario Pork Congress, Ontario, Kanada

VERBA osallistuu ensimmäistä kertaa vuosiin jälleen Ontario Pork Congress 2024-tapahtumaan, joka järjestetään 19. ja 20. kesäkuuta Stratfordissa, Ontariossa, Kanadassa. Olemme innoissamme voidessamme esitellä tuotteitamme ja kutsumme teidät vierailulle osastolle 1-C24.

Alankomaiden sianliha- ja porsaanlihamessut Hardenbergissä

Alankomaiden sika- ja siipikarjanliha-alan näyttely Evenementenhal Hardenbergissä 16. ja 17. lokakuuta. Nämä messut yhdistetään Dutch Poultry Expo -messujen kanssa. Osastomme numero on 5B28. Odotamme innolla, että pääsemme toivottamaan teidät tervetulleeksi.

Eurotier Hannoverissa, Saksassa

Esittäydymme 12.-15. marraskuuta 2024 myös Hannoverin Eurotier-messuilla Saksassa. Jos sinulla on siihen mahdollisuus, toivotamme sinut tervetulleeksi osastollemme myös täällä.

Messuvierailut

Muissa ulkomaisissa näyttelyissä emme esittäydy omalla osastolla, vaan olemme fyysisesti läsnä tukemalla jälleenmyyjiämme, jotka esittelevät tuotteitamme osastoillaan. Yhteistyökumppanimme voivat kertoa sinulle kaiken sianlihantuotantoon tarkoitetuista tuotteistamme.

VERBA Eurotier 2022 -tapahtumassa