<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-WM3RRSZ" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden"> Siirry pääsisältöön
Uutiset

VERBA Family Feeder juhlii 10-vuotisjuhlaa!

By 11. kesäkuuta 2024Ei kommentteja

Vuonna 2014 otimme yhdessä jalostusyritys Brummelhuisin kanssa ensimmäiset askeleet VERBA Family Feederin (KZB) kanssa. Kyseessä on innovatiivinen ruostumattomasta teräksestä valmistettu syöttölaite, josta emo voi syödä yhdessä porsaidensa kanssa vapaana pidettäviin porsituskarsinoihin. Tulokset olivat vaikuttavia, ja Brummelhuis oli ensimmäinen asiakkaamme, joka varusti karsinansa kokonaan Family Feeder -ruokinta-automaatilla. Osittain heidän innostuksensa ansiosta VERBA Family Feederistä on nyt tullut tärkeä tuote valikoimassamme.

Olemme sittemmin myyneet yli 10 000 kappaletta Euroopassa, mikä on opettanut meille paljon siitä, mikä toimii ja mikä ei. VERBA Family Feeder erottuu edukseen kestävyydellään, erinomaisilla tuloksillaan ja lukuisilla räätälöintimahdollisuuksillaan. Siksi se on ihanteellinen valinta sekä uusiin että uusittaviin porsituskarsinoihin.

Miksi valita VERBA Family Feeding Bowl?

  • Kestävä ja vahva: Täysin ruostumatonta terästä ja erittäin vahvat helmireunat.
  • Terveet porsaat: paljon vähemmän vieroitusoireita, koska porsaat syövät varhain kiinteää rehua ja juovat yhdessä emon kanssa.
  • Aktiiviset/tiiviimmät emakot: Emakot ottavat tuoretta rehua omien tarpeidensa mukaan, nousevat useammin jaloilleen ja ovat siten hyväkuntoisempia.
  • Parempi maidontuotanto: Suuremman rehun syönnin ansiosta emakon maidontuotanto paranee.
  • Minimaalinen rehuhävikki: Osittain suljetut sivut estävät roiskumisen. Pienet annokset varmistavat, että kaukalo on hyvin syöty ja juotu.
  • Tilaa säästävä: vain 21 cm syvä, joten syvyydessä on vain vähän tilaa.
  • Hygieeninen: Täysin suljettu ympäriinsä siistin ja hygieenisen karsinan takaamiseksi.
  • Joustavuus: Saatavana kaikissa korkeuksissa ja leveyksissä remontteja varten.
  • Lisävarusteena: annostelumekanismilla tai ilman, näköikkunoilla, lisävesiputkilla ja erilaisilla säätömahdollisuuksilla.

Oletko sinä tai tiedätkö jonkun, joka haluaisi kokeilla VERBA Family Feeder -ruokintajärjestelmää? VERBA Family Feederin 10-vuotispäivän kunniaksi meillä on erityinen kampanja, jonka avulla voimme esitellä sinulle tämän ainutlaatuisen syöttölaitteen. Ota yhteyttä osoitteeseen info@verba.nl tai soita numeroon +31(0)413-474036 ja tutustu mahdollisuuksiin!

VERBA FamilyFeeder