<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-WM3RRSZ" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden"> Siirry pääsisältöön
Uutiset

Vakaa kunnostus

By 12. huhtikuuta 2023Ei kommentteja

Tiesitkö, että sikatuotteemme soveltuvat uusien sikalatilojen lisäksi tietenkin myös sikalan kunnostukseen? Valmistamme itse kaikki sikojen ruokintakaukalot, samoin kuin porsastunnelit ja porsaspesien lattialämmitysjärjestelmät. Koska teemme kaiken ammattitaitoisten kollegojemme kanssa omassa tehtaassamme Nijnselissä, olemme joustavia myös mittojen suhteen, joten kaukalomme mahtuvat lähes aina taloosi, jos haluat vaihtaa jotain. Älä epäröi lähettää meille tilannekuvapiirustusta valokuvineen ja kysyä, mikä mielestämme sopisi parhaiten tilanteeseesi.

Kuluneiden hoitajien korvaaminen

Jos sikalasi ovat kuluneet, niissä on vikoja, niiden toiminta ei ole enää hyvä tai ne läikyttävät liikaa arvokasta rehua, meillä on lähes aina sikalasi, joka on kooltaan ja toiminnaltaan lähellä nykyistä sikalasi. Valikoimassamme on yli 200 kaukalovaihtoehtoa, ja voimme lähes aina mukauttaa kaukalon juuri sinun tilanteeseesi. Sikojen määrä tai rehutyyppi on saattanut muuttua vuosien varrella, joten nyt voi olla olemassa parempia ruokintakarsinoita, jotka sopivat uuteen tilanteeseenne. Lisäksi uuden kaukalon hankkimisen yhteydessä voit olla varma, että ostat uusimman version, ja sinulla on lisäksi 7 vuoden valmistajan takuu porsitus- ja lihasikakaukaloille ja 3 vuoden takuu emakkokaukaloille.

Halpa on kallista

Käytännössä olemme havainneet, että käytetyistä Verba-managereista maksetaan usein (liian) hyvin. Tämä tekee myynnistä kauppiaille hyvin houkuttelevaa, mutta toisaalta huomaamme usein, että uusi Verba-kaukalo ei ole paljonkaan kalliimpi kuin huomattavasti käytetty Verba-kaukalo; joskus jopa yhtä kallis. Tämä tekee halvasta kalliin meidän silmissämme. Kysy rohkeasti jälleenmyyjältäsi tai meiltä hintaa ja vertaile, mikä sopii sinulle parhaiten.

Vuotavien lattialämmitysjärjestelmien korvaaminen

Käytännössä törmäämme usein lattialämmitysjärjestelmiin, jotka eivät ole enää pitkällä aikavälillä diffuusiotiiviitä/happitiiviitä, jolloin ilma pääsee lämmitettyyn veteen ja paneelit eristetään väärään suuntaan. Yläpuoli jää haaleaksi ja alapuoli itse asiassa lämpenee. Tämä maksaa turhaa energiaa ja johtuu usein vuotavista liitoksista tai vuotavista lämmityslevyistä.

Valmistamme myös 35 mm:n paksuisia lämmityslevyjä täsmälleen mittojen mukaan ja minkä tahansa muotoisina moniin kunnostustalleihin. Näissä lämmityslevyissä on eräänlainen kuminen pintakerros, joka antaa porsaille lisäpitoa, vaikka levy olisi kostea. Lähes jokaisella lattiatoimittajalla on lattiassaan tukijärjestelmä, johon nämä lämmityslevyt sopivat täydellisesti, ja tarvittaessa voimme toimittaa ylimääräisen ruostumattomasta teräksestä valmistetun tuen.

Valmistamamme lämmityslevyt ovat edullisia verrattuna kilpaileviin lämmityslevyihin, mutta erittäin kestäviä ja vankkoja. Työskentelemme 15 mm:n lämmitysletkulla, jonka puristamme lämmityslevyihimme, jolloin voit lämmittää porsaspesiäsi taas vuosia ilman ongelmia. Nämä saksalaisvalmisteiset lämmitysletkut ovat diffuusiosuojattuja. Käyttämissämme muovisissa pikaliittimissä on sisältä mahdollisimman vähän metallia, joten ne kestävät erittäin pitkään aggressiivisemmassa ilmastossa ja pysyvät siten hapenpitävinä. Jos haluat vaihtaa lämmityslevyt, ota yhteys jälleenmyyjään tai meihin. Teemme sinulle mielellämme tarjouksen.

Rikkinäiset porsaiden huput

Pitkään käytössä olleilla porsashupuilla on taipumus kulua tai rikkoutua. Usein tämä johtuu siitä, että muovi haurastuu (ei kestä UV-säteilyä) tai siitä, että porsaan suojuksen ympärillä ei ole ruostumattomasta teräksestä valmistettua kehystä, joka voi aiheuttaa sen murtumisen, jos sitä käytetään kovemmin, ja lopulta sen rikkoutumisen kokonaan. Joskus näemme ihmisten tekevän hyvistä aikomuksista omia aluskatteita aluskatelevyistä (jotka ovat myös melko kalliita neliömetriä kohti), mutta nämä levyt ovat melko herkkiä kosteudelle ja niitä pureskellaan joskus, joten nekään eivät kestä kauan.

Voimme valmistaa porsashuput kaikkiin tilanteisiin sekä läpinäkyvistä ja UV-kestävistä levyistä että mustista HDPE-levyistä. Käytämme myös omia muovisia saranoitamme, jotka ovat erittäin vahvoja ja kestävät kovaa käyttöä. Olemme valmistaneet monenlaisia, -muotoisia ja -kokoisia tunneleita, joten meillä on nyt ratkaisu lähes jokaiseen tilanteeseen. Porsaiden suojukset ovat kosteudenkestäviä ja myös UV-kestäviä, mikä antaa niille pitkän käyttöiän. Jos haluat vaihtaa nykyiset porsashuput, ota yhteyttä eläinsuojien toimittajaan tai meihin, niin teemme mielellämme tarjouksen.

Bigro syöttölaite