<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-WM3RRSZ" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden"> Siirry pääsisältöön
Uutiset

Muoviset suojalevyt betoniristikoita varten

By 27. maaliskuuta 202319. huhtikuuta 2023Ei kommentteja

Jos sikalassasi on betonisia ritilöitä, jotka ovat kuluneet ja haluat pinnoittaa, käsitellä tai korvata ne, harkitse PE-muovilevyjemme asentamista, joissa on nastoja tai ruutulevy. Näin betoniristikot saavat suojapinnoitteen ja siten uuden elämän. Säästät paljon rahaa ja aikaa verrattuna uusiin ritilöihin tai niiden pinnoittamiseen. Betoniristikoiden uudet muoviset suojalevyt pitävät bakteerit ja pöpöt loitolla ja optimoivat navetan hygienian. Muoviset ritilälevyt ovat täysin nestetiiviitä, mekaanisesti kestäviä ja helposti puhdistettavia. On tietysti tärkeää, että betoniristikoidenne kantavuus riittää edelleen eläinten kannatteluun. Nämä muovilevyt eivät voi ottaa vastatakseen betoniritilöiden kantavuutta, mutta ne antavat ritilöille jälleen sileän ja hygieenisen pinnan ja estävät betoniritilöiden kulumista entisestään. Tarjoamme muovisia repäisylevyjä 9 mm:n ja 12 mm:n paksuisina. Suosittelemme 9mm paksuja suojalevyjä porsaille ja 12mm paksuja lihasioille.

Lannan raot, jotka on jyrsitty vapaasti tehtaalla.

Voimme myllyttää PE-levyt, jotka ovat vakiona varastossamme kooltaan 3000×1500, tehtaalla mittojen mukaan ja varustaa ne myös raoilla lannan kulkua varten. Voit itse määrittää ritiläsuojien rakoleveyden piirustuksen avulla. Jyrsityn lanta-aukon kulma on neliskulmainen ja sileä, mutta voimme halutessanne pyöristää/pyöristää tämän kulman jyrsinpöydällämme.

Kokoonpano

Muoviset betoniristikon suojalevyt voidaan asentaa eri tavoin. Voit kiinnittää ne itse tulpilla, ruuveilla ja runkorenkailla olemassa olevaan ritilään. Valmistamme myös omia ruostumattomasta teräksestä valmistettuja ritiläankkureita, jotka voit asettaa, kääntää ja kiristää olemassa olevien betoniritilöiden lantaraon läpi. Omasta tuotannostamme löytyy ruostumattomasta teräksestä valmistettuja ritiläankkureita 50 mm:n ruostumattomasta teräksestä valmistetulla kierteellä, 120 mm:n kierteellä ja 150 mm:n kierteellä sekä ruostumattomasta teräksestä valmistettuja M10-kierteellä varustettuja ritiläankkureita, joita voit käyttää muovisten ritiläankkureiden kiinnittämiseen.

PE-levy betoniverkkoa varten