VERBA. Täydellinen syöttölaite.
VERBA on yli 50 vuoden ajan valmistanut täydellisiä ruokintakaukaloita maatiloille ja eläimille. Hollantilaisessa tehtaassamme valmistamme porsituskarsinoita, lattialämmityksiä, juomakarsinoita ja ruokintakarsinoita porsaille, lihasioille ja emakoille.

Täydellinen syöttölaite vuodesta 1971

VERBA on jo yli 50 vuoden ajan valmistanut täydellisiä ruokintakaukaloita yrityksille ja eläimille.

Tietoa meistä

Tervetuloa Nijnsel
Tervetuloa Nijnseliin, joka sijaitsee "De Meierij van 's-Hertogenboschin" sydämessä, perinteisellä clog-alueella Alankomaiden eteläosassa. Missä teknologia ja käsityötaito kohtaavat. Täydellinen sijainti VERBAlle, täydellisen sikojen ruokintajärjestelmän valmistajalle. Olemme ylpeä innovatiivisten sikojen ruokintajärjestelmien valmistajista kansallisille ja kansainvälisille markkinoille. Ruokintajärjestelmät sian jokaiseen elämänvaiheeseen. VERBAn perusti Bert Verbakel vuonna 1971. Sikatalousyrittäjänä hän näki kuin kukaan muu, mikä on tärkeää talleissa: hygienia ja tehokkuus, mutta myös turvallisuus ja kestävyys. Siksi hän oli ensimmäinen valmistaja, joka lopetti asbestisementin käytön 70-luvun lopulla ja siirtyi käyttämään kierrätysmuovia.

Se ei päättynyt siihen. VERBA oli myös nestemäisen syöttökaukalon keksijä 1980-luvun alussa. Tämä vähensi lannantuotantoa 50 prosenttia, mikä on valtava parannus ympäristön kannalta. VERBA, joka on edelleen perheyritys, on jatkanut tätä innovatiivista lähestymistapaa.
VERBAn uusi sukupolvi tarjoaa sianrehun syöttölaitteita kahdessa sadassa eri vaihtoehdossa, mikä on maailman laajin valikoima. Laadukkaita ja optimoitu helppokäyttöisyyden ja eläinten hyvinvoinnin kannalta. Ainutlaatuiset rakenteemme varmistavat optimaalisen rehun muuntumisen. Valmistamme myös porsitushupuja ja lattialämmitysjärjestelmiä porsitushäkkeihin. Olemme räätälöityjen ratkaisujen asiantuntijoita.

Kestävyys etusijalla
Kestävä kehitys on etusijalla kaikessa toiminnassamme. Käytämme lähes 100-prosenttisesti kierrätysmateriaaleja. Lisäksi paperi-, muovi- ja ruostumattoman teräksen jätteet kierrätetään. Koneemme toimivat aurinkoenergialla. Hankimme tavarantoimittajamme läheltä kotimaata, jotta voimme vähentää kuljetuksista aiheutuvia hiilidioksidipäästöjä. Tiivis jälleenmyyjäverkostomme toimittaa tuotteitamme kaikkialle maailmaan. Ehkä pian myös tallissasi.

Siksi valitset VERBAn

Yli 50 vuoden kokemus

Vuonna 1971 Bert Verbakel, entinen sikafarmari, kehitti täydellisen sikojen syöttölaitteen. Tällä välin kolmas sukupolvi on liittynyt perheyritykseemme, ja jatkamme ihanteellisten sikalalaitteiden kehittämistä.

Pyrkimys maksimiin

Optimaalinen rehun muuntaminen on kaikkea muuta kuin itsestään selvää. VERBA-ruokintakaukalo on useiden tutkimusten ja asiakkaidemme kokemusten perusteella osoittanut tehokkuutensa sikalaitoksissa jo useiden vuosien ajan.

Kestävän kehityksen johtoasema

Verraton takuu ja laatu. Käyttämällä 100-prosenttisesti kierrätysmateriaaleja, 1150 aurinkopaneelia, hollantilaisia toimittajia ja energiatehokkaita koneita pyrimme pienentämään jalanjälkeämme ja parantamaan laatuamme joka päivä.

Huomio ihmisiin ja eläimiin

Kätevyys ja turvallisuus tallissa ovat ominaista syöttölaitteillemme. Näihin kuuluvat muun muassa roiskumisen estävät reunat, jotka lisäävät hygieniaa ja ehkäisevät hävikkiä, yksinkertaisten säätöjen käyttö ja eläinystävällinen viimeistely.