VERBA. Täydellinen syöttölaite.
VERBA on yli 50 vuoden ajan valmistanut täydellisiä ruokintakaukaloita maatiloille ja eläimille. Hollantilaisessa tehtaassamme valmistamme porsituskarsinoita, lattialämmityksiä, juomakarsinoita ja ruokintakarsinoita porsaille, lihasioille ja emakoille.

Täydellinen syöttölaite vuodesta 1971

VERBA on jo yli 50 vuoden ajan valmistanut täydellisiä ruokintakaukaloita yrityksille ja eläimille.

Tietoa meistä

Tervetuloa Nijnsel VERBAan

Tervetuloa Nijnseliin,Meierij van 's-Hertogenboschinsykkivään sydämeen ja perinteisen puukenkätuotannon keskukseen eteläisissä Alankomaissa. Täällä teknologia ja käsityö sulautuvat yhteen. Tämä täydellinen kasvualusta on muovannut VERBAn, joka on johtava korkealaatuisten sianrehujen valmistaja. Olemme intohimoisia edelläkävijöitä innovatiivisten ruokintajärjestelmien tarjoamisessa sioille ja kiinnitämme huomiota kaikkiin elämänvaiheisiin. Olipa kyse sitten porsaista, lihasioista tai emakoista, meillä on oikea ratkaisu.

Kierrätetty muovi

Vuodesta 1971 lähtien VERBA on ollut tunnettu sitoutumisestaan hygieniaan, tehokkuuteen, turvallisuuteen ja kestävyyteen sikaloiden ruokintakaukaloissa. 1970-luvun lopulla sanoimme hyvästit asbestisementille ja siirryimme kierrätysmuoviin, mikä oli alan edelläkävijä.

Innovatiivinen lähestymistapamme ei tunne rajoja. Otimme 1980-luvun alussa käyttöön nestemäisen rehukourun, joka vähensi sikojen lannantuotantoa 50 prosenttia. Tämä johti merkittäviin ympäristöhyötyihin. Jatkamme tätä innovaatiohenkeä perheyrityksenä.

Maailman laajin sikojen ruokintalaitevalikoima

Nykyinen sukupolvi tarjoaa maailman kattavimman valikoiman sikojen ruokinta- ja rehunjakelulaitteita. Valikoimassamme on siis yli kaksisataa rehukouruvaihtoehtoa, jotka ovat kaikki korkealaatuisia, helppokäyttöisyyden ja sikojen hyvinvoinnin kannalta optimoituja. Lisäksi ainutlaatuiset rehukourumallimme tarjoavat optimaalisen rehun muuntokertoimen(FCR). Tarjoamme myös ruokintakaukaloita, porsimishuppuja ja lattialämmitystä porsituskarsinoihin. Lisäksi tarjoamme räätälöityjä ratkaisuja erityistarpeisiinne.

Kestävyys etusijalla

VERBAn ytimessä on kestävä kehitys. Lähes kaikki raaka-aineemme kierrätetään, ja jätepaperia, muovia ja ruostumatonta terästä käsitellään huolellisesti. Tuotantolaitoksemme toimivat aurinkoenergialla. Lisäksi pyrimme löytämään tavarantoimittajamme mahdollisimman läheltä kotimaata CO2-päästöjen vähentämiseksi. Laajan jälleenmyyjäverkostomme ansiosta sikojen ruokintalaitteitamme myydään maailmanlaajuisesti ja ehkä pian myös sinun navettasi.

Siksi valitset VERBAn

Yli 50 vuoden kokemus

Vuonna 1971 Bert Verbakel, entinen sikafarmari, kehitti täydellisen sikojen syöttölaitteen. Tällä välin kolmas sukupolvi on liittynyt perheyritykseemme, ja jatkamme ihanteellisten sikalalaitteiden kehittämistä.

Pyrkimys maksimiin

Optimaalinen rehun muuntaminen on kaikkea muuta kuin itsestään selvää. VERBA-ruokintakaukalo on useiden tutkimusten ja asiakkaidemme kokemusten perusteella osoittanut tehokkuutensa sikalaitoksissa jo useiden vuosien ajan.

Kestävän kehityksen johtoasema

Verraton takuu ja laatu. Käyttämällä 100-prosenttisesti kierrätysmateriaaleja, 1150 aurinkopaneelia, hollantilaisia toimittajia ja energiatehokkaita koneita pyrimme pienentämään jalanjälkeämme ja parantamaan laatuamme joka päivä.

Huomio ihmisiin ja eläimiin

Kätevyys ja turvallisuus tallissa ovat ominaista syöttölaitteillemme. Näihin kuuluvat muun muassa roiskumisen estävät reunat, jotka lisäävät hygieniaa ja ehkäisevät hävikkiä, yksinkertaisten säätöjen käyttö ja eläinystävällinen viimeistely.