Liitännäispalvelut ja -tuotteet

Olemme olleet ruostumattomasta teräksestä ja muovista valmistettujen räätälöityjen töiden asiantuntija jo yli 50 vuoden ajan. Pyydä ilmainen tarjous heti osoitteessa info@verba.nl tai soita meille numeroon 0413-474036!

Olemme hankkineet 50 vuoden aikana paljon kokemusta navettatuotteiden valmistuksesta ja investoineet laajaan konekantaan. Tämän ansiosta valmistamme monia puolivalmisteita tai valmiita tuotteita maatalousalan ulkopuolisille tunnetuille yrityksille. Näihin kuuluvat muun muassa SPIE Nederland, Kelvion Machinecooling, VDL ja useat suuret urakoitsijat. Mutta voimme tehdä tämän myös sinulle! Pyydä ilmainen tarjous osoitteessa info@verba.nl tai soita suoraan numeroon 0413-474036.

VERBAn sisäänkäynti Sint-Oedenrodessa

Ruostumattomasta teräksestä valmistettu rakenne, muovin työstö ja kokoonpano

Tehtaamme ensimmäinen päähaara on ruostumattoman teräslevyn työstö ja ruostumattoman teräksen hitsaus. Rakennusosastollamme pystymme leikkaamaan ruostumatonta terästä tai sinkittyjä levyjä, lävistämään, nikkaroimaan, asettelemaan, taivuttamaan, purseenpoistoon rummuttamalla, manuaalihitsaukseen ja robottihitsaukseen (MIG/MAG ja TIG). Voimme tarjota myös lasertöitä.

Meidän avullamme olet tullut oikeaan paikkaan ulkoistamista varten:

  • Ruostumattoman teräksen hitsaus
  • Ruostumattomasta teräksestä valmistetut kirjasimet
  • Ruostumattoman teräksen lävistys
  • Ruostumattoman teräksen leikkaus

Toinen päätoimialamme on muovilevyjen käsittely. Voimme myllyttää, porata, sahata, asettaa sekä muovihitsata PE-, PP-, HPL- (Trespa) ja pleksilasi (PET) -levyjä puolestasi. Muovilevyjen mahdollisuudet ovat rajattomat. Ruostumattoman teräksen ja muovin yhdistelmä on kuitenkin vielä parempi. Voimme ostaa levyt puolestasi useilta hyvämaineisilta muovitoimittajilta, ja meillä on myös suuri PE- ja PP-levyjen varasto.

Meidän avullamme olet tullut oikeaan paikkaan ulkoistamista varten:

  • Muovihitsaus
  • Muovin jyrsintä
  • Muoviporat
  • Muovin sahaus
  • Muovin laittaminen

Kolmas päähaaramme on kokoonpano. Meillä on laaja kokoonpano-osasto, jonka avulla voimme pneumaattisesti ja sähköisesti koota kaiken kauniiksi lopputuotteeksi. Asennustyöt pulttien, muttereiden, ruuvien ja sokkonaulojen avulla ovat kaikki mahdollisia.

Voit ulkoistaa meille osan edellä mainituista töistä, mutta voit tietenkin ulkoistaa myös edellä mainittujen töiden yhdistelmän.

Nykyaikaiset ja hyvin huolletut koneet

Meillä on laaja konekanta, jonka avulla mahdollisuudet ovat rajattomat. Konekantaamme kuuluvat SafanDarley-sakset, Amada- ja Euromac-lyöntikoneet, SafanDarley- ja Amada-puristimet, ERBA-porausrummut, Panasonic-hitsausrobotit, Biesse- ja Bussellato-CNC-jyrsimet, Selco-levysaha jne.

Ruostumattoman teräksen leikkaaminen hollantilaisilla SafanDarley-giljotiinileikkureilla
Euromac-lyöntikone, jossa on automaattinen lastausjärjestelmä
Ruostumattomasta teräksestä valmistetut reunukset ja asetukset hollantilaisilla SafanDarley-saksilla.
Ruostumattoman teräksen purseenpoisto ERBAn purseenpoistorummulla eläinystävällistä viimeistelyä varten.

Anna meidän kuulla sinusta

Jos etsit kapasiteettiongelmien tai muiden syiden vuoksi luotettavaa toimittajaa, joka on joustava ja pystyy vaihtamaan nopeasti ja joka on tottunut toimittamaan kilpailukykyiseen hintaan, olet tullut oikeaan paikkaan. Teemme sen mielellämme puolestasi!

Ota meihin yhteyttä osoitteessa info@verba.nl tai 0413-474036, ja saat hinnan samana päivänä arkipäivinä. Voit myös vapaasti vierailla luonamme, jos haluat nähdä työpajamme omin silmin.