Liitännäispalvelut ja -tuotteet

Tervetuloa VERBAan, korkealaatuisten muovi- ja ruostumattoman teräksen (SS) tuotteiden johtavaan kumppaniin. Rikkaan historiamme ja laajan kokemuksemme ansiosta tarjoamme laajan valikoiman vakiotuotteita ja räätälöityjä ratkaisuja eri aloille ja sovelluksiin.

Räätälöity

Laajan vakiotuotevalikoiman lisäksi tarjoamme myös räätälöintiä. Se tarkoittaa, että voimme räätälöidä tiettyjä ruostumattomasta teräksestä ja muovista valmistettuja tuotteita. Lisäksi asiantuntemuksemme ja ammattitaitomme ansiosta voimme muuntaa ideasi laadukkaiksi ja käytännöllisiksi ratkaisuiksi. Näin vastaamme ainutlaatuisiin tarpeisiisi ja vaatimuksiisi.

VERBAssa olemme erikoistuneet erilaisiin työstötekniikoihin. Näitä ovat muun muassa hitsaus, särmäys, lävistys, jyrsintä ja sahaus. Lisäksi kokenut ammattilaisryhmämme on valmis toteuttamaan projektisi tarkasti ja ammattitaidolla.

Oikea osoite

Etsitpä sitten korkealaatuisia vakiotuotteita tai räätälöityjä ratkaisuja, olet tullut oikeaan paikkaan VERBAssa. Pyrimme nimittäin ylittämään asiakkaidemme odotukset joka kerta. Lisäksi olemme ylpeitä maineestamme luotettavana kumppanina kaikissa hankkeissasi.

Ota yhteyttä jo tänään ja kysy, miten VERBA voi auttaa sinua toteuttamaan hankkeesi ja optimoimaan prosessisi.

VERBAn sisäänkäynti Sint-Oedenrodessa

Ruostumattomasta teräksestä valmistettu rakenne, muovin työstö ja kokoonpano

RUOSTUMATON TERÄS

Rakennusosastollamme tarjoamme ruostumattomasta teräksestä valmistetuille levyille erilaisia toimintoja. Meille voit tulla leikkaamaan, lävistämään, taivuttamaan ja hitsaamaan erilaisia tekniikoita. Näihin kuuluvat käsinhitsaus ja robottihitsaus(MIG/MAG ja TIG). Voimme myös tehdä teille lasertöitä.

Meiltä saat muun muassa seuraavat ulkoistuspalvelut:

  • Ruostumattoman teräksen hitsaus
  • Ruostumattomasta teräksestä valmistetut insertit
  • Ruostumattoman teräksen lävistys
  • Ruostumattoman teräksen leikkaus

Muovin työstö

Toinen erikoisalamme onkin muovilevyjen käsittely. Jalostamme PE:n, PP:n, HPL:n (Trespa) ja pleksilasin (PET) kaltaisia materiaaleja jyrsimällä, poraamalla, sahaamalla, kiinnittämällä ja muovihitsaamalla. Tämän laajan valikoiman ansiosta muovilevyjen käyttökohteet ovat lähes rajattomat. Lisäksi yhdistämme usein ruostumatonta terästä ja muovia entistä monipuolisempiin sovelluksiin.

Meiltä saat muun muassa seuraavat ulkoistuspalvelut:

  • Muovihitsaus
  • Muovin jyrsintä
  • Muoviporat
  • Muovin sahaus
  • Muovin laittaminen

Kokoonpanotyö

Kolmas päätoimialamme on kokoonpanotyö. Tarjoamme sekä pneumaattista että sähköistä kokoonpanoa pulttien, muttereiden, ruuvien ja sokkonaulojen kaltaisilla kiinnitysmenetelmillä.

Voit ulkoistaa meille sekä yksittäisiä töitä että edellä mainittujen palvelujen yhdistelmiä. Ota yhteyttä jo tänään, niin keskustellaan siitä, miten VERBA voi olla avuksi hankkeissasi.

Nykyaikaiset ja hyvin huolletut koneet

Meillä on laaja konekanta, jonka avulla mahdollisuudet ovat rajattomat. Konekantaamme kuuluvat SafanDarley-sakset, Amada- ja Euromac-lyöntikoneet, SafanDarley- ja Amada-tappipuristimet, ERBAn purseenpoistorummut, Panasonic-hitsausrobotit, Biessen ja Bussellaton CNC-jyrsinkoneet, Selcon levysaha jne.

Ruostumattoman teräksen leikkaaminen hollantilaisilla SafanDarley-giljotiinileikkureilla
Euromac-lyöntikone, jossa on automaattinen lastausjärjestelmä
Ruostumattomasta teräksestä valmistetut reunukset ja asetukset hollantilaisilla SafanDarley-saksilla.
Ruostumattoman teräksen purseenpoisto ERBAn purseenpoistorummulla eläinystävällistä viimeistelyä varten.

Anna meidän kuulla sinusta

Jos etsit kapasiteettiongelmien tai muiden syiden vuoksi luotettavaa toimittajaa, joka on joustava ja pystyy vaihtamaan nopeasti ja joka on tottunut toimittamaan kilpailukykyiseen hintaan, olet tullut oikeaan paikkaan. Teemme sen mielellämme puolestasi!

Ota meihin yhteyttä osoitteessa info@verba.nl tai 0413-474036, ja saat hinnan samana päivänä arkipäivinä. Voit myös vapaasti vierailla luonamme, jos haluat nähdä työpajamme omin silmin.