Liitännäispalvelut ja -tuotteet

Olemme hankkineet 50 vuoden aikana paljon kokemusta navettatuotteiden valmistuksesta ja investoineet laajaan konekantaan. Tämän seurauksena valmistamme monia puolivalmisteita tai valmiita tuotteita maatalousalan ulkopuolisille tunnetuille yrityksille. Näihin kuuluvat SPIE Nederlandin, Kelvion Machinecoolingin, VDL:n ja useiden suurempien urakoitsijoiden kaltaiset yritykset. Mutta me voimme tehdä tämän myös sinulle!

VERBAn sisäänkäynti Sint-Oedenrodessa

Ruostumattomasta teräksestä valmistettu rakenne, muovin työstö ja kokoonpano

Tehtaamme ensimmäinen päähaara on ruostumattoman teräslevyn työstö ja ruostumattoman teräksen hitsaus. Rakennusosastollamme pystymme leikkaamaan ruostumatonta terästä tai sinkittyjä levyjä, lävistämään, nikkaroimaan, asettelemaan, taivuttamaan, purseenpoistoon rummuttamalla, manuaalihitsaukseen ja robottihitsaukseen (MIG/MAG ja TIG). Voimme tarjota myös lasertöitä.

Toinen päätoimialamme on muovilevyjen käsittely. Voimme myllyttää, porata, sahata, asettaa sekä muovihitsata PE-, PP-, HPL- (Trespa) ja pleksilasi (PET) -levyjä puolestasi. Muovilevyjen mahdollisuudet ovat rajattomat. Ruostumattoman teräksen ja muovin yhdistelmä on kuitenkin vielä parempi. Voimme ostaa levyt puolestasi useilta hyvämaineisilta muovitoimittajilta, ja meillä on myös suuri PE- ja PP-levyjen varasto.

Kolmas päähaaramme on kokoonpano. Meillä on laaja kokoonpano-osasto, jonka avulla voimme pneumaattisesti ja sähköisesti koota kaiken kauniiksi lopputuotteeksi. Asennustyöt pulttien, muttereiden, ruuvien ja sokkonaulojen avulla ovat kaikki mahdollisia.

Voit ulkoistaa meille osan edellä mainituista töistä, mutta voit tietenkin ulkoistaa myös edellä mainittujen töiden yhdistelmän.

Nykyaikaiset ja hyvin huolletut koneet

Meillä on laaja konekanta, jonka avulla mahdollisuudet ovat rajattomat. Konekantaamme kuuluvat SafanDarley-sakset, Amada- ja Euromac-lyöntikoneet, SafanDarley- ja Amada-puristimet, ERBA-porausrummut, Panasonic-hitsausrobotit, Biesse- ja Bussellato-CNC-jyrsimet, Selco-levysaha jne.

Ruostumattoman teräksen leikkaaminen hollantilaisilla SafanDarley-giljotiinileikkureilla
Euromac-lyöntikone, jossa on automaattinen lastausjärjestelmä
Ruostumattomasta teräksestä valmistetut reunukset ja asetukset hollantilaisilla SafanDarley-saksilla.
Ruostumattoman teräksen purseenpoisto ERBAn purseenpoistorummulla eläinystävällistä viimeistelyä varten.

Anna meidän kuulla sinusta

Jos etsit kapasiteettiongelmien tai muiden syiden vuoksi luotettavaa toimittajaa, joka on joustava ja pystyy vaihtamaan nopeasti ja joka on tottunut toimittamaan kilpailukykyiseen hintaan, olet tullut oikeaan paikkaan. Teemme sen mielellämme puolestasi!

Ota meihin yhteyttä osoitteessa info@verba.nl tai 0413-474036, ja saat hinnan samana päivänä arkipäivinä. Voit myös vapaasti vierailla luonamme, jos haluat nähdä työpajamme omin silmin.