<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-WM3RRSZ" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden"> Siirry pääsisältöön
Uutiset

Kestävämpi ja tehokkaampi työskentely

By 6. maaliskuuta 2024Ei kommentteja

Sen lisäksi, että innovoimme syöttölaitteitamme päivittäin, pyrimme myös jatkuvasti parantamaan tuotantoprosessimme tehokkuutta ja kestävyyttä.

Uusi Riedex-uuttolaite

Maaliskuun 2024 alusta lähtien olemme ottaneet käyttöön uuden Riedex DM 350 RV -uuttolaitteen muoviosastollamme. Tällä uuttoyksiköllä on useita etuja vanhaan verrattuna:

  • Emme enää tarvitse erityisiä kertakäyttöisiä muovisia roskapusseja. Voimme vaihtaa täysiä roskiksia muovinkierrätyspisteessämme.
  • Roskakorin poistaminen on moninkertaisesti tehokkaampaa ja työystävällisempää kuin muovisten roskapeitteiden poistaminen.
  • Uusi imuyksikkö toimii normaalisti, ja voimme vaihtaa sillä välin täyden jäteastian. CNC-jyrsinpöydät voivat jatkaa työtään normaalisti. Vanhassa poistoyksikössä CNC-jyrsinpöydät oli ensin pysäytettävä.
  • Anturin avulla voimme etänä nähdä, että roskakori on melkein täynnä ja että se on vaihdettava pian.
  • Uusi uuttoyksikkö kuluttaa vähemmän energiaa kuin vanha uuttoyksikkö.
  • Uuden imurin melutaso on paljon alhaisempi kuin vanhan imurin. Tämä takaa paremman työskentelymukavuuden tuotannossamme.
Vanhat muoviset jätesäkit
Vanhat jätesäkit

Alankomaiden koneet ja toimittajat

Riedex-uuttolaitteen toimitti Staphorstissa toimiva Talen Machines. Ne voivat itse koota, laajentaa ja asentaa ulosottoyksiköt modulaarisesti. Nämä Riedex-uuttoyksiköt valmistetaan friisiläisessä Riedin kylässä. Pyrimme hankkimaan materiaaliemme lisäksi mahdollisimman paljon hollantilaisvalmisteisia koneita. Hollantilaiset koneet ovat erittäin korkealaatuisia, ja jos niissä ilmenee vikoja, voimme olla varmoja, että voimme jatkaa tuotantoprosessia mahdollisimman nopeasti.

Ulosottolaitteen jäteastian vaihtaminen