<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-WM3RRSZ" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden"> Siirry pääsisältöön
Uutiset

Näyttelyt 2023

By 30. tammikuuta 2023Ei kommentteja

Vuonna 2023 VERBA-syöttölaitteet ovat jälleen mukana eri messuilla, joilla esittelemme sikojen ruokintalaitteita, lattialämmittimiä ja porsitushuuvia sikojen kasvattajille.

Alankomaiden sianlihamessut 's-Hertogenboschissa

Ensimmäisenä on Dutch Pork Expo Den Boschin Brabanthallenissa, jossa meillä on osastomme 14. ja 15. helmikuuta. Nämä messut yhdistetään Alankomaiden siipikarjamessujen kanssa. Meillä on 3×4 metrin kokoinen kulmaständi, ja löydät meidät paikasta 1.F27. Toivotamme teidät tervetulleeksi. Voimme tarjota asiakkaillemme ilmaisen sisäänpääsyn 25 euron arvosta. Hae ilmainen e-lippu osoitteessa www.dutchporkexpo.nl/tickets ja käytä rekisteröintikoodia EH1244. Messut ovat avoinna klo 14.00-22.00.

Figan Espanjassa

Olemme mukana myös Figan-messuilla Espanjan Zaragozassa 28.-31. maaliskuuta. Yhdessä Beek en Donkin Leenders Roostersin kanssa meillä on 5 x 4 metrin kokoinen kulmaständi. Olemme itse ensimmäistä kertaa Figan-messuilla Zaragozassa, vaikka olemme käyneet messuilla useita kertoja aiemmin. Osastomme on hallissa 8 numero 047. Vastapäätä on myös Hapsin Scan-Air, jonka kanssa teemme myös säännöllisesti yhteistyötä messuilla. Jos teillä on tilaisuus, toivotamme teidät tervetulleeksi myös osastollemme.

Messuvierailut

Muilla ulkomailla järjestettävillä messuilla emme esittäydy omalla osastolla, vaan olemme fyysisesti läsnä tukemalla jälleenmyyjiämme, jotka esittelevät tuotteitamme osastoillaan. Nämä navetta-asentajat voivat myös kertoa sinulle kaiken sikatuotantoon tarkoitetuista tuotteistamme.

VERBA Eurotier 2022 -tapahtumassa