Ruostumattomasta teräksestä valmistettu kiinnityskulma 2 mm:n suuruinen sikojen ruokintalaitteiden kiinnittämistä varten.

2,47

Tuotenumero: A05-4174 Luokka:

Tuotenumero: A05-4174

Täydellinen kuvaus →

Kuvaus

Tämä tukeva, 2 mm paksu ruostumattomasta teräksestä valmistettu asennuskulma on saatavana sekä vasempana että oikeana mallina. Asennuskulman mukana toimitetaan yksi ruostumattomasta teräksestä valmistettu tappi M8x25, yksi ruostumattomasta teräksestä valmistettu aluslevy M8 ja yksi pinnoitettu ruostumattomasta teräksestä valmistettu vastamutteri. Tämän ansiosta kiinnityskulma sopii erinomaisesti porsas- ja lihasikojen ruokintalaitteiden kiinnittämiseen lähes mihin tahansa kulma-asentoon.

Kokoonpanon joustavuus

Ruostumattomasta teräksestä valmistetuissa kiinnityskulmasyöttölaitteissa on kaksi rakoreikää pitkässä osassa ja yksi rakoreikä lyhyessä osassa. Näiden rakoreikien älykkään sijoittelun ja kulman ansiosta asennuskulmat sopivat lähes kaikkiin suorakulmaisiin asentoihin. Tilausta tehdessäsi voit määrittää, kuinka monta vasenta ja oikeaa mallia tarvitset. Toimitamme vakiona 50 % vasemmalle ja 50 % oikealle, ellei toisin ilmoiteta.

Suositukset asennuspäälliköille

Porsasruokintakaukaloita asennettaessa suosittelemme käyttämään kahta asennuskulmaa kaukaloa kohti. Lihasikojen ruokintakaukaloita käytettäessä suosittelemme kahta asennuskulmaa yhtä kaukaloa kohden. Väliseinään asennettaviin kaksoiskarsinoihin suosittelemme neljää asennuskulmaa. Nämä kiinnityskulmat soveltuvat erinomaisesti myös moniin muihin sovelluksiin sikatalouden ulkopuolella.

Vakiotoimitusehdot

Jos et ilmoita tilauksen yhteydessä erityistä jakoa vasempaan ja oikeaan malliin, oletamme, että jako on oletusarvoisesti 50 % vasen ja 50 % oikea. Näin varmistetaan, että saat aina oikean yhdistelmän optimaalista asennusta varten.

Mitat ja tekniset tiedot

Ruostumattomasta teräksestä valmistetun asennuskulmasyöttölaitteen pituus on 150 mm (muunnettu kulma mukaan lukien), leveys 50 mm ja paksuus 2 mm. Näiden mittojen ansiosta se on kestävä ja monipuolinen valinta erilaisiin asennustarpeisiin. Tässä verkkokaupassa on myös pienempiä asennuskulmia pienempiin sikojen ruokintalaitteisiin.