Bigro ruokintakaukalo

Bigro on Drowaco-sarjan muunnos. Se on erittäin vankka syöttölaite, jossa on integroitu juomakulho. Tämä juomakulho, jossa on ruostumattomasta teräksestä valmistettu juottonippa, on täysin erillään ruokintaosasta. Erilaisten tyyppien ansiosta Bigro-ruokkija soveltuu erinomaisesti sekä pienille että suurille sikalaryhmille. Kaikkia annostelijoita on saatavana myös kaksoisversiona.

Kategoria:
Täydellinen kuvaus →

Kohokohdat

  • Porsaat: 4-6 ruokintakaukaloa, 2-3 juottokaukaloa, yksi- ja kaksoiskarsinat mahdollisia.
  • Lihasikojen ruokintapaikat: 4 ruokintapaikkaa, 2 juomapaikkaa, yksi- ja kaksoiskarsinat mahdollisia.
  • Täydellinen veden ja ruoan suhde
  • Valkoinen sisäpinta takaa erinomaisen rehun syönnin ja hygienian.
  • 11 mm paksu murtumaton ja korkealaatuinen muovi.
  • Erittäin vahva kaukalo ruostumatonta terästä 304
  • Ruostumattomasta teräksestä valmistetun kaukalon alapuoli on irti maasta, mikä on ihanteellista sen alla tapahtuvaa puhdistusta varten.
  • Nerokas reuna, lähes ei rehun valumista ja paras rehun muuntaminen
  • Vuodatusreuna on 100-prosenttisesti suljettu, jotta rehua ei pääse tunkeutumaan sisään eikä korvamerkkejä pääse jäämään kiinni.
  • Erittäin kestävä syöttökulho, jolla on suuri oma paino ja ennennäkemättömän pitkä käyttöikä.
Kaikki eritelmät ja tyypit →

Takuu

Takuu: 7 vuotta materiaali- ja rakennevirheille; juomanippelit 1 vuosi rakennevirheille. Juomaniput sopivat vain vedelle, eivät lisäaineille.

Riippumaton tarkastelu: parhaiten testattu linkki

Tuote käytännössä →

Kuvaus

Bigro-syöttölaitteessa, joka on Drowaco-sarjasta peräisin oleva vankka syöttölaite, yhdistyvät kestävyys ja toiminnallisuus. Bigro-sikojen syöttölaite on varustettu integroidulla juomakulholla, jossa on ruostumattomasta teräksestä valmistettu juottonippa, ja se takaa optimaalisen rehun ja veden jakelun. Juomakulhon ja ruokinta-alueen erillinen rakenne edistää hygieniaa ja estää hävikkiä.

Bigro-syöttölaite soveltuu useiden eri vaihtoehtojen ansiosta sekä pienille että suurille sikalaryhmille ja tarjoaa monipuolisen ratkaisun erikokoisille tiloille. Lisäksi kaikkia syöttölaitteita on saatavana kaksoisversioina, mikä lisää joustavuutta entisestään.

Vankan rakenteensa ja edistyksellisen suunnittelunsa ansiosta Bigro-syöttölaite takaa pitkäaikaisen suorituskyvyn ja luotettavuuden sikataloudessa. Optimoi rehun ja veden jakelu navetassasi monipuolisella ja tehokkaalla Bigro-syöttölaitteella.

Tulos pyöreä saksalainen asiakas syyskuussa 2016:
Aseta keskiarvo: 6,96 KG
Toimituspaino keskimäärin: 45 KG
Lihotusaika: 78 päivää
Keskimääräinen päivittäinen kasvu: 488 grammaa


Arvosteluja ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen tuotearvio tuotteelle "Bigro ruokintakaukalo".

Sähköpostiosoitetta ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *